http://weddingbg.eu/

САВА Медиа Груп - Видео и Фото заснемане за Варна, Русе, Шумен, Разград и Търговище

Измина още една творческа година за екипа на Сава Медия, за която твърдо можем да кажем, че е една от най-успешните ни. През изминалата 2018-та година обновихме снимачната техника като вложихме десетки хиляди във видео камери, фото апарати, обективи, монтажни станции, офис техника, сценично осветление и др. НОВО>>> Предлагаме заснемане в 4к резолюция- 4608 x 3456 пиксела /4 пъти по голяма от full HD формата/. Разполагаме  с 3 осен стабилизатор за плавно видеозаснемане и професионален Дрон за аеро заснемане в 4к .<<< НОВО Направихме ретро фото сесии на над 1000 деца и изработихме хиляди авторски календари, картички, колажи и др. Заснехме и филмирахме над 60 сватбени тържества във Варна, Русе, Шумен, Разград, Търговище и Тутракан. В студиото си за продуктова фотография направихме и обработихме над 10 000 снимки на детски обувки, бельо и бижута за електронни магазини. Успешно реализираме проекта - „За теб и твоя ден“- качествени бижута на атрактивни цени директно от производител, без прекупвачи и посредници. Наред с тази дейност, продължихме да развиваме и телевизионния си канал „Сънрайз Мюзик“, съвместно с продуцентска къща „Сънрайз Маринов“. Стотици видеоклипове, конкурси и фестивали, наша продукция, се излъчват в кабелните мрежи в страната. Изказваме най - сърдечна благодарност на всички наши партньори и приятели! Искаме да благодарим на всички, които ни се довериха и повярваха в нас! Благодарим и на конкуренцията, защото без нея нямаше да сме това, което сме!


SM Group, Варна

Децата са нашето истинско щастие - чисти, непринудени, лъчезарни и прелестни ! Подарете им професионална фотосесия- едно истинско вълшебно изживяване ! Ретро Фото Варна - ние правим неповторимото - незабравимо !

Уважаеми, родители и учители! Ретро Фото Варна разполага с над 15 приказни и ретро костюми за деца от 3 до 6г. Заснемането в детските градини е напълно безплатно. На всяко дете се прави индивидуална фото сесия - от 12 до 15 пози с различни аксесоари и декори. Пред всяка група се поставя табло с подбрани снимки, от които родителите могат да изберат някой от продуктите, които предлагаме: снимки в разли чни размери, картички, колажи,чаши със снимка, печат на канава, пъзели, CD с всички снимки/цветни и с ретро ефект/ и др. Цените може да видите на - www.weddingbg.eu