http://weddingbg.eu/

САВА Медиа Груп - Видео и Фото заснемане за Варна, Русе, Шумен, Разград и Търговище

      

 

 Изнесеният ритуал е услуга която облекчава до голяма степен младоженците и техните гости.  Спестява неудобствата които придружават официалното встъпване в брак - излишното разкарване, проблемното паркиране и тесните и задушни зали където официалноста е заменена от обилно потене и стоене на един крак. Изнесеният ритуал може да бъде официален/с длъжностните лица от ЕСГРАОН/ или фиктивен извършен от водещият на сватбеното тържество. Едно обаче е сигурно- всички ще се чувстват удобно и празничноста ще е гарантирана. 

 

 Украсата на всяко сватбено тържество внася стил, изисканост и индивидуалност. Ние можем да я направим по ваше предпочитание и идеи или да се доверите на нашия професионализъм.  Арки, светещи завеси, калъфи за столове, украси за кола, различни видове стойки и римски колони, сватбена украса за масите на гостите, платове, балони, декорации ...това е само малка част от възможностите които Ви предлагаме.
 

       

 

 Предлагаме Ви да опитате от специално създадените за Вас бутикови торти и захарни уникати. Сладкарски цех "ElianoKris" - Варна, Ви предоставя уникалната възможност да създадете своята торта-мечта по Ваша рецепта, размери, дизайн и да се насладите на нашите сладкарски шедьоври за да изживеете истинска сладка авантюра. За всеки празник, за всеки сезон сме готови да Ви предложим поредната неповторима, сладка, бутикова колекция.

 

 

 Сватбеното тържество е събитие което събира роднини и приятели на двама влюбени, за да го отпразнуват и да се повеселят. Това което може да го направи по-различно от обикновен банкет и да стане то по-тържествено,  са оркестъра, DJ , водещите и програмата която предлагаме. Посрещане на младоженците по бялата лунна пътека , кумовия хляб, разрязването на сватбената торта или забавни анимации и игри ...това са нещата които ще останат за дълго в съзнанието на гостите Ви като спомен от този прекрасен ден.
      
Сцени, шатри, ефектно осветление, лазери, блицове,  пушек машини и машини за изкуствен сняг, сценично и концертно осветление, факли, професионално концертно озвучаване...Изпълнители и оркестри от Пайнер, Ара Мюзик, Сънрайз Маринов, вариететна, еротична или екзотична програми...Това са само част от вариантите които можем да Ви предложим, за да се насладите изцяло на празника си.